Hei!

Geléprodukter som ikke inneholder gelatin, og kan spises av vegetarianere og muslimer:
Troika, Ifa, Eukament, Nidar Favoritter Mørkerød, Panda lakris (alle varianter), Sjokoladefamilien (løsvekt), Bringebær (løsvekt) og  Påskesjokolade

Produkter som ikke kan spises av vegetarianere eller muslimer på grunn av innholdet av gelatin (fra svin):
Bamsemums,  Skipper, Hobby, Krembanan, Nero,  Laban (alle varianter), Nidar Favoritter blå, gul, rød og påske, Hobby bit (løsvekt),  Sjokolademus (løsvekt) og  Skumbananer (løsvekt)

Vennlig hilsen

Milla Krog
Nidar Forbrukerservice

På vår nettside www.nidar.no vil du finne mye informasjon om næringsinnhold og annet du sikkert kan ha nytte av. Bl.a dette:

Geléprodukter som ikke inneholder gelatin, og kan spises av vegetarianere og muslimer:

– Troika
– Ifa
– Eukament
– Nidar Favoritter Mørkerød
– Panda lakris (alle varianter)
– Sjokoladefamilien (løsvekt)
– Bringebær (løsvekt)
– Påskesjokolade

Produkter som ikke kan spises av vegetarianere eller muslimer på grunn av innholdet av gelatin (fra svin):

– Bamsemums
– Skipper
– Hobby
– Krembanan
– Nero
– Laban (alle varianter)
– Nidar Favoritter blå, gul, rød og påske
– Hobby bit (løsvekt)
– Sjokolademus (løsvekt)
– Skumbananer (løsvekt)

Vennlig hilsen

Milla Krog
Nidar Forbrukerservice

All rights reserved @ Abo Barirah Institute
X
Hopp til verktøylinje